Marino Swing Cup News

Viikonloppuna tarjolla tuplapotti

Marino Swing Cup palaa jälleen takaisin lomalta. Kuljettajat ovat toivon mukaan toipuneet pienistä ruhjeistaan Svartbäckin osakilpailusta. Tämä viikonloppu tulee olemaan kauden tärkein viikonloppu. On Norrkulla-loppetin aika!

 

 

Kun Marino Swing Cupia on jäljellä enää kaksi kilpailupäivää tulevat panokset kovenemaan huomattavasti. Viimeiset pisteet ovat jaossa ja kaikki on vielä mahdollista. Keskeytykseen tai konerikkoon ei ole enää kenelläkään varaa.

 

Norrkulla-loppet on mainosti järjestetty kisapäivä

 

Norrkulla-loppet kuuluu ehdottomasti Marino Swing Cup-kuljettajien lempiratoihin. Sopivasti katsojien edessä oleva sopusuhtainen rata joka sisältää niin loivia kuin nopeita ja tiukkoja mutkia sopii oivallisesti Marino Swing veneelle. Tämän lisäksi hyvin järjestetty kisa on aina kaikkien mieleen ja Norrkulla-loppetin kokenut järjestäjäporukka hoitaa kisapäivän organisoinnin todella hyvin. Norrkulla loppet on myös ainoa osakilpailu joka sisältää kaksi lähtöä samana päivänä. Eli toisin sanoen kuljettajalla on mahdollista napata itselleen 30 pistettä voittamalla molemmat lähdöt.

 

Lämmin keli tekee kepposiaan veneille

 

Viimeaikaiset helteet ovat lämmittäneet niin meriveden kuin ilmankin veneen suorituskykyyn nähden hieman epäsuotuisasti. Lämmin ilma nostattaa koneiden lämpöjä ja Marino Swing Cupissa yleisesti käytössä olevat pintapotkurit eivät pure veteen niin hyvin kun viileämmällä säällä. Mikäli venettä ei säädetä uudestaan voi se tarkoittaa useimpien solmujen menetyksen huonolla tuurilla. Huhujen mukaan Norrkullan rataan ollaan lisäämässä jopa viides kääntöpoiju joka tarkoittaa sitä että suorat ovat huomattavasti lyhyempiä. Joten venettä joudutaan säätämään siten että se ei yhdessä lämpimän veden kanssa pyörisi niin paljon tyhjää, vaan pitoa pitää olla huomattavasti enemmän. Monet kuljettajat ovat nauttineet kesälomastaan Swingiensä äärellä joten tulemme varmasti näkemään jonkun yllättäjän tulevana viikonloppuna.

 

Sarjataulukossa mikään ei ole vielä varmaa

 

Kuten aiemmin mainittiin ei mikään vielä ole selvää. Keskeytyksiä ja huippusuorituksia olemme jo todistaneet tänä kesänä. Svartbäckin osakilpailu todisti hyvin nämä molemmat seikat. Säätiedotus näyttää oikein hyvää keliä Lauantaille, mutta täysin tyyntä kisapaikalla ei tule olemaan. Warelius Racing Teamin MIkael Warelius on ainoa kellä on teoreettinen mahdollisuus varmistaa Marino Swing Cupin mestaruus voittamalla molemmat kisat tänä viikonloppuna. Tämä tietysti vaatii virheettömän suorituksen ja nopeimman veneen. Ensimmäisen lähdön jälkeen alkaa myös “virallinen sarjataulukko” toimimaan ja näin ollen saavat kuljettajat jättää pistelaskusta pois yhden kisan. Tämä yleensä tarkoittaa sitä kisaa mistä on tullut vähiten pisteitä.

Täyttä sarjataulukkoa pääset seuraamaan täältä

Norrkulla-loppetin jälkeen heti seuraavana viikonloppuna 16.8.2014 ajetaan Kabbölessä kauden päätöskisa. Viimeistään tällöin ratkeaa mestaruus. Marino Swing Cup tulee myös ajamaan 30.8.2014 Svartbäckissä yhden ylimääräisen kilpailun. Tässä kisassa ei enää jaeta pisteitä vaan kyse on vain kunniasta ja maineesta. TG-Special Cupissa ajetaan päätöskisa 30.8 Svartbäckissä. Marino Swing Cupista tulee näillä näkymin osallistumaan kaikki kauden aikana ajaneet kuljettajat yhtä lukuunottamatta. Pojat selvästikin rakastavat venekisoja!

 

Norrkulla-loppetin aikataulu:

 

Kl. 10-12 Katsastus & Vapaat harjoitukset

Kl. 13-16 Kilpailut

Kl. 17 Palkintojenjako Norrkullan mökkikylän rannassa

Kl. 19 After party Café Komsalössä

 

Viikonloppuna nähdään!